Solvænget 5, 4296 Nyrup

114 m2 total istandsat luksusvilla med garage og en skøn lukket have

Super flot istandsat 1-plans villa, beliggende på en fredelig og lukket vej tæt på Nyrup togstation. Huset har gennemgået en total forvandling, hvor stort set alt er udskiftet, så det fremstår næsten som et nyt hus. Her er brugt ekstra gode kvalitetsmaterialer tilvalg og detaljer, og indretningen er åbnet op med et fantastisk kombineret køkken alrum og sofaafdeling, der giver masser af lys og luft og absolut ingen spildplads.

Huset har alt det man skal bruge. Her er 3 fine soveværelser, et praktisk brygger, et super lækkert luksuskøkken og tilsvarende badeværelse i god kvalitet. Stort og åbent køkken alrum sammenlagt med opholdsstuen, så man har det helt perfekte miljø at være samlet omkring i dagligdagen. Lyset i huset skal opleves, og er virkelig kommet til sin ret med de mange vinduer og loft til kip i stuen, og brændeovnen sørger for aftenhyggen.

Alt er stort set udskiftet i huset gennem en periode fra 2007-2010. Tag, vinduer, træværk, murstensfacader pudset op, vægge efterisoleret, gulve udskiftet til planker med gulvvarme overalt. Gasfyret er skiftet, alt el er skiftet og med mulighed for IHC-styring. Samtlige hvidevarer er også i god kvalitet.

Til huset er en garage/udhus, og en dejlig lukket ugeneret og solrig have, som er nem at vedligeholde. Her er en skøn fliseterrasse, græsplæne og enkelte buske/træer.

Ejendommen ligger på en stille og fredelig villavej kun ca. 100 meter fra Nyrup togstation med halvtimes drift og god forbindelse til Tølløse, København, Kalundborg og Slagelse med skift til Fyn og Jylland.

Det er også tæt på byerne Sorø og Ringsted, og der er ca. 4 km. til Uggerløse, Stenlille og St. Merløse, hvor der er dagligvarebutikker, skoler friluftsbad og sportshaller. Der er ca. 10 km. ind til Dianalund og 12 km. til Tølløse, begge byer med fine butikscentre. Og så er der et meget aktivt foreningeliv i omegnen af Nyrup.

Kom ud forbi og se jeres nye hus som er lige til at flytte ind i - Sælger betaler 1. måneds husleje.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning af boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.