Cikorievej 5, 4420 Regstrup

212 kvm. eksklusiv og indeklima-venlig trævilla med 5 værelser og et boliganneks

Energirigtig og stilfuld trævilla fra 2003 på 188 kvm. plus 24 kvm. anneksbygning med registreret beboelse, eget toilet og mulighed for tekøkken. En flot og spændende ejendom til familien med behov for plads til både små og store børn, hjemmeerhverv og fritidsinteresser.

Ejendommen ligger i et skønt kvarter med lignende træhuse, og på en helt lukket vej med husene placeret rundt om et grønt areal. Hyggeligt og super børnevenligt. Huset ligger med en dejlig fri udsigt over området, og det fremstår i god stand med en flot tilstandsrapport og energimærke klasse B.

Der er ifølge energimærket en lav energiudgift på kun 5.102 kr. samlet for naturgas og elforbrug. Det skyldes bla. varmepumpen og solceller på taget, som kører efter "gammel ordning", hvilket vil sige med salg af overskydende elproduktion. Såfremt man yderligere sætter solceller til opvarmning af vand samt udskifter ny varmepumpe, kan man faktisk opnå energiklasse A, jvf. energimærket. Huset er bygget uden betonvægge, og har et sundt og behageligt indeklima.

Indretningen er med kombineret bryggers og entré, 4 soveværelser plus det separate anneks, og der er to gode badeværelser samt et ekstra toilet i annekset. Stort dejligt køkken med udgang til morgenterrasse og et viktualie-/depotrum eller mindre værelse. Pragtfuld opholdsstue med både sofa- og spiseafdeling, og med udgang til en stor fliseterrasse og haven. På 1. salen er her også et praktisk opholdsrum, eller en fin stue nr. to til børnene. Over 1. salen er yderligere et praktisk loftrum.

Haven er utrolig nem at holde, og her kan man nyde fritiden og de stille sommeraftener sammen med familien. Foran huset er en carport til bilen med tilhørende isoleret udhus/værksted.

Skøn belligenhed i et attraktivt villakvarter i Regstrup med kort gåafstand eller cykelafstand til både dagligvareindkøb, skolen og togstationen, og med nem adgang hen til motortrafikvejen imod Kalundbord Roskilde og København, og som i øvrigt snart udvides til motorvej på hele strækket.

Kom forbi og se denne flotte og eksklusive trævilla med en separat anneksbygning, der kan bruges til mange gode formål. Teenageafdeling, kontor eller egen klinik er blot nogle få muligheder. Fordelen ved et træhus er ud over et godt indeklima, at man også frit kan vælge lige præcis den farve, og stil man ønsker på sit hus - se modelfoto med sorte facader.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning af boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.