Peter Bangs Vej 235, 2. th., 2500 Valby

2 vær. lejlighed med altan med kig til Damhussøen

Du mærker med det samme roen dale sig, når du kører ind ad den lille asfalterede sidevej, der gemmer på en lille oase. Når du drejer ind ad den lille villavej, overser man hurtigt den lille asfalterede sidevej, der gemmer på en lille grøn oase. Her finder du en flot og indflytningsklar lejlighed. Perfekt som førstegangskøb, forældrekøb, delelejlighed eller til den lille familie. Denne lejlighed danner rammerne om en fantastisk mulighed for at bo midt i det pulserende byliv, men samtidig er tilbagetrukket og tæt på grønne omgivelser. Den hestesko-formede ejendom skaber et godt område i forhold til nem parkering, og et grønt have område, der er løftet op i højden, så haven kan nydes ugenert og uden støj.
Selve lejligheden råder over 51 kvm, der fordeler sig over entré, køkken, bad, soveværelse og stue. Lejligheden har været totalrenoveret i 2007, hvor både gas, vand og el er blevet ordnet. Fordelingsentréen sørger for nem adgang til opholdsrummene samt badeværelset. Dette gør den perfekt som delebolig, da man ugeneret kan bevæge sig frit rundt i lejligheden. Køkkenet er i hvid højglans, med gode opbevaringsmuligheder, samt mulighed for en lille spisekrog. Soveværelset er i en rigtig god størrelse, hvor der både er plads til seng og skabsplads. Lejlighedens badeværelse har en fornuftig størrelse, hvor man sagtens kan bade uden at stå ovenpå toilettet. Træder man ind i stuen drages man naturligt mod det store glasparti, der viser den fantastiske udsigt ud over Damhussøen og tagene fra villakvarteret. Stuen vender i en perfekt sydvestlig retning, så solen kan nydes ugenert hele dagen og det naturlige lys giver en fantastisk stemning.
Den lille altan er med til at skabe et ekstra uderum, hvor man lige kan sidde 2 personer og nyde aftensolen. Ejendommen, der er fra 1936, har fået skiftet tag for ca. 15 år siden, og generelt står hele ejendommen i en rigtig flot stand. Der er ligeledes aflåst loftsrum samt en aflåst cykel kælder.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.